Historie

Wolfs Aannemingsbedrijf bestaat begin 2015 80 jaar. Deze afgelopen 80 jaar heeft Wolfs B.V. zijn sporen verdient met o.a. containerverhuur, afvalrecycling, grondwerk, sloopwerk, transport, wegenbouw en bodemsanering. Wolfs is een begrip in en rondom Oisterwijk en met 20 enthousiaste en ervaren werknemers een veelzijdig bedrijf waar kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Wolfs B.V. houdt zich bezig met specialistische werken voor opdrachtgevers uit het bedrijfsleven, overheidsinstanties en particulieren.
Wolfs B.V. is sinds 1935 actief in buurtschap Kerkhoven, waar het werd opgericht door Cees Wolfs.
Zoon Rien Wolfs kwam in de oorlogsjaren in het bedrijf, samen met zijn broers Piet en Johan verrichtte hij oorspronkelijk veel voermanswerk met paard en wagen, en vanaf 1946 werd het wagenpark gemotoriseerd. In 1951 begon 'Cees Wolfs en Zonen' naast vervoersactiviteiten ook aan zandafgravingen. Enkele jaren daarna werd de firma 'Gebroeders Wolfs' opgericht, en de werkzaamheden groeiden langzaam uit naar wegenbouw- en rioleringsprojecten met een regionale bekendheid.
Van 1935 tot 1987 was het bedrijf gevestigd aan de Kerkhovensestraat, daarna is het bedrijf verhuisd naar de vestiging op het industrieterrein "Kerkhoven" aan de Sprendlingenstraat.
In 1989 trok Rien Wolfs zich officieel terug uit de onderneming en kreeg kleinzoon Noud de dagelijkse leiding over het steeds groeiende bedrijf. Het bedrijf werkt nog altijd vanuit de nieuwste ontwikkelingen in de branche en is klaar voor de toekomst.

Foto Foto